top of page

Taani muusikauhind Maria Faustile


Maria Faust ja Kira Skov. FOTO ANDITSHAPPENING.EE

Maria Faust ja Kira Skov, kes andsid 2017. aastal välja albumi “In The Beginning”, võitsid Taani muusikaauhindadel parima jazzhelilooja ning parima vokaaljazzalbumi tiitli. Preemiad jagati välja 4. detsembril. Žürii arvates moodustasid albumi “In The Beginning” “melanhoolsed vokaalid, pühalikud koorihümnid ja julged helimaastikud kokku erakordse ja isegi pühaliku kolmainsuse,” nagu vahendas Taani väljaanne Berlingske. “In The Beginning” on ka Taani aasta jazzialbumi nominent, samuti oli Maria Fausti projekt “Shitney” nomineeritud aasta cross-over albumile. See ei ole esimene kord, kui Maria Faust Taani muusikaauhindadelt preemia võidab. 2014. aastal pälvis ta albumiga “Maria Faust Sacrum Facere” auhinna aasta cross-over plaadi eest, samuti valiti ta ka toona aasta jazziheliloojaks.

9 views
bottom of page