top of page

Lustlik klaver

Lasnamäe muusikakoolis toimus taas põneva formaadiga klaverikonkurss “Lustlik klaver”, kus klaveriõpilased said oma kavas mängida uhiuusi klaveripalu, mis valiti välja eelneval noorte heliloojate konkursil. Heliloojate võistlusele laekus 38 võistlustööd. Klaveriõpetajatest koosnev žürii valis parimateks palade loojateks Sven-Sander Šestakovi (Tartu Elleri kool, EMTA) – peapreemia, Karl-Erik Laasi (TMKK), Matis Leima (EMTA) – II preemia, Calvin Pärna (TMKK), Madli Ainsalu, Sander Soku, Dario Cervera ja Edgar Pacheca Ruizi (EMTA) – III preemia. Noored heliloojad kuulasid oma palade esitusi ka ise ja andsid üle oma auhinna. Mängijaid hindas žürii koosseisus Kai Ratassepp, Kersti Sumera ja Nele-Eva Steinfeld.

TULEMUSED

Kuni 8-aastased

Peapreemia – Sofia Tsõmbal (Ahtme KK, õp S. Kekiševa); I koht – Alika Kravtšenko (Minski 6. MK, õp S. Savina), Alina Guseva (Lasnamäe MK, õp A. Pärn), Helerin Seera (Türi MK, õp M. Jõgisalu), Maria Palling (Türi MK, õp A. Toome), Milana Matrosova (Ahtme KK, õp S. Kekiševa), Sofie Hramova (Keila MK, õp D. Gromova).

9–10-aastased

Peapreemiad – Jelizaveta Daniltšenko (Tallinna MK õp I. Truškina), Gregor Gustav Kisel (VHK MK, õp K. Suss), Matvei Aaron Obolonin (Tallinna MK, õp I. Pirnpuu); I koht – Alice Rüütel (Valga MK, õp L. Rand), Annabel Narits (Türi MK, õp A. Toome), Eliise Einama (Lasnamäe MK, õp. T. Vurma), Ivan Blinov (Lasnamäe MK, õp S. Nesterova), Ida Sofia Fromm (Tallinna MK, õp K. Malm), Jan Rasmus Mändmets (Rae HK, õp I. Pirnpuu), Marcella Emilie Soonik (Viljandi MK, õp H. Kirsimäe), Nastassia Vabson (Lasnamäe MK, õp L. Piigli), Maria Sukhan (Tallinna MK, õp V. Jeremjan).

11–12-aastased

Peapreemia – Oleksyi Kostin (Pärnu MK, õp R. Marksalu); I koht – Anna Kniga (Lasnamäe MK, õp A. Pärn), Helena Katariina Tõnise (Tallinna MK, õp M. Saarmäe), Marie Urvik (Tallinna MK, õp V. Jeremjan), Grete Laine (Valga MK, õp M. Treial), Säde Noormets (Tallinna MK, õp H. Taar), Triin Mihkelson (T.-M. Laulu klaveristuudio, õp T.-M. Laul).

13–14-aastased

I koht – Adrian Paemurru (VHK MK, õp K. Suss), Jan Andrews Roos (T.-M. Laulu klaveristuudio, õp T.-M. Laul), Marion Kiil (Kiili KK, õp S. Piisang). .

15–18-aastased

I koht – Herman Press (Pärnu MK, õp M. Parts).

Kõik tulemused kodulehel www.muusika.tln.edu.ee

70 views
bottom of page