top of page

Mart Laas sai presidendi kultuurirahastu hariduspreemia


Keskel president Kersti Kaljulaid, paremal tšelloõpetaja Mart Laas. FOTO ARNO MIKKOR

Vabariigi presidendi Kersti Kaljulaidi kultuurirahastu kuulutas välja 2016. aasta hariduspreemiad. Need pälvisid seekord Tallinna muusikakeskkooli tšelloõpetaja Mart Laas, Rakvere gümnaasiumi õppealajuhataja Kadi Kruusmaa ja Tallinna Reaalkooli bioloogiaõpetaja Kersti Veskimets. Reaalteaduste eripreemia pälvis Tartu Ülikooli teaduskooli metoodik Raili Vilt.

Riigipea sõnul peaks ühiskonnas hariduse olulisusest rohkem rääkima. Ta nentis, et riiklikud ja riikidevahelised haridusvaldkonda puudutavad edetabelid on küll toredad, aga sellest tähtsam on antava hariduse sisu. Laureaatide nimel kõnelnud Mart Laas tänas riigipead tunnustuse eest. “Me armastame oma tööd õpetajana ja aitame noortel leida eriala, mida nemad armastaksid. Mida vanemaks ma saan, seda rohkem ma sellele mõtlen. Ma olen õnnelik inimene. Kui inimesed on õnnelikud, siis on õnnelik ka riik, sest riik ongi inimesed,” ütles Mart Laas.

54 views
bottom of page