top of page

Tatjana Kozlova-Johannese “Lost Motion” Stockholmis

8. oktoobril kõlas Stockholmi kuninglikus muusikakõrgkoolis ECCO (The European Contemporary Composers Orchestra) kontserdil Stockholmi saksofonikvarteti esituses Tatjana Kozlova-Johannese teos “Lost Motion”. Stockholmi saksofonikvartetti võib nimetada üheks Rootsi nüüdismuusika lipulaevaks. Kontserdi korraldas Euroopa heliloojate ja laulukirjutajate ühendus ECSA (European Composers and Songwriters Alliance).

ECCO on Euroopa heliloojaid ja laulukirjutajaid ühendava organisatsiooni ECSA projekt, mis on pühendatud kaasaegse muusika esitamisele ja edendamisele ning uute kuulajateni jõudmiseni. Lisaks Tatjana Kozlova-Johannesele oli kavas veel Benjamin Lang (Saksamaa), Nils Henrik Asheim (Norra), Nina Šenk (Sloveenia), Tomasz Skweres (Austria) ja Monty Adkins (Rootsi). Varem on ECCO kontsertidel Eestit esindanud Helena Tulve “nec ros, nec pluvia” Brüsselis, René Eespere “Respectus” Viinis, Ülo Kriguli “Symphonic Slices” Bukarestis.

9 views
bottom of page