top of page

Laulu- ja tantsupidu arvudes

FOTO SVEN ZACEK https://2019.laulupidu.ee

ETV, ETV2 ja ETV+ vahendusel sai 4.–7. juulini peetud juubelilaulu- ja tantsupeost “Minu arm” osa 522 000 inimest, kes vaatasid ülekandeid vähemalt 15 minutit. Neile lisanduvad tuhanded inimesed, kes jälgisid pidu raadio või veebi vahendusel. ERR-i tele- ja raadiokanalid vahendasid nelja päeva jooksul tantsupidu, rongkäiku, rahvamuusikapidu, laulupeo kahte kontserti ja raadios ka “Kannelde ööd”.

Ligi kaheksa tundi kestnud pühapäevast laulupeo ülekannet vaatas ETV vahendusel otse või järele keskmiselt 157 000 inimest. Ühendkooride lõpulaulud tõid tipphetkel ETV-d vaatama 246 000 inimest. Kõige kõrgem oli keskmine vaatajate arv laupäevasel kontserdil “Õpetajatele”, mida jälgis ETV vahendusel keskmiselt 167 000 inimest. Sellele eelnenud rongkäigule elas päeva jooksul kaasa keskmiselt 128 000 vaatajat. Lisaks ETV-le vahendasid rongkäigust telepilti ka ETV2 ja ETV+ ning ERR.ee portaal. Reedesele tantsupeo ülekandele elas ETV vahendusel kaasa keskmiselt 159 000 silmapaari. Juubelipeo sündmusi sai jälgida ka üle veebi ning kõikjal maailmas. Juubelipeo nädalal oli ERR.ee portaalil rohkem kui 600 000 unikaalset külastajat ning veebiülekandeid jälgis korraga tuhandeid vaatajad.

Juubelipidu vahendasid Eesti Televisioon, Vikerraadio, Klassikaraadio, Raadio 4, ETV+, ETV2 ja ERR.ee portaal. Kõik laulu- ja tantsupeo “Minu arm” ülekanded on järelvaadatavad ja kuulatavad veebis. Laulupeonädala kümme vaadatuimat telesaadet oli ETV eetris.

39 views
bottom of page