top of page

TÜ naiskoor võidukas Vietnamis

Tartu ülikooli akadeemiline naiskoor pälvis Vietnami rahvusvahelsel koorikonkursil kolm esikohta: A-kategooria naiskoorid, vaimulik muusika ja rahvalaul. Konkursil astusid Eesti kõrval üles koorid Poolast, Indoneesiast, USA-st ja Vietnamist. Koori dirigent on Triin Koch.

Peale TÜAN-i esindas konkursil Eestit veel Tallinna Tehnikaülikooli vilistlaste naiskoor, kes saavutas võidu B-kategooria nais- ja meeskooride võistluses.

TÜ akadeemilise naiskoori peadirigent Triin Koch: “Soovisime end proovile panna uues olukorras ja kultuuriruumis. Aasia kooride kõrge tase on teada kogu maailmas ning võrdlus nendega pakkus põnevust ja väärtuslikku tagasisidet. Olen väga õnnelik, et naiskoor suutis näidata stabiilselt head kvaliteeti kõikides esinemistes.”

TÜAN on 74-aastase ajalooga kontserdikoor, mis tunnistati eelmisel aastal taas Eesti parimaks naiskooriks. Dirigent Triin Kochile on muusikalises töös abiks koormeister Kaisa Kuslapuu ja hääleseadja Vivian Kallaste.

Tartu Ülikooli Akadeemiline Naiskoor Vietnamis. FOTO facebook.com/TartuUlikooliAkadeemilineNaiskoor

Tartu Ülikooli Akadeemiline Naiskoor Vietnamis. FOTO facebook.com/TartuUlikooliAkadeemilineNaiskoor

24 views
bottom of page