top of page

Klaverikonkursside tulemusi

29. novembrist 2. detsembrini toimus VII “Eesti kõla” – TMKK korraldatav konkurss. osalesid klaveriõpilased kõikjalt Eestist vanuses kuni 19 a. Konkursi žürii: Eva Sarmanto-Neuvonen (Soome), Rūdolfs Vanks (Läti), Marko Martin (Eesti).

TULEMUSED

I vanuserühm: I koht Ingmar Poll (TMKK, õp K. Ratassepp); II koht Mayla Vernik (Rae HK, õp L. Kaidja); III koht Maia Lii Pruulmann (Elleri MK, õp A.-M. Palm). Diplom: Evan Goodman (Narva MK KO, õp N. Makhrova), Amanda Kinsigo (Elleri MK, õp A.-M. Palm), Maria Beljavskaja (Pärnu KM, õp J. Potstar). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Ingmar Poll.

II A vanuserühm: I koht Emanuel Teppo (Keila MK, õp E. Teppo); II koht Kärt Mikalai (TMKK, õp M. Jürisson), Sofia Sanderkoff (TMKK, õp K. Ratassepp); III koht Grete Allas (TMKK, õp K. Ratassepp), Mia Simona Kaivo (TMKK, õp K. Ratassepp). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Kärt Mikalai, klassikalise suurvormi parima esituse eest Mia Simona Kaivo.

II B vanuserühm: I koht Anna Lyablina (Sillamäe MK, õp S. Rosseva); II koht Eliise Einama (Lasnamäe MK, õp T. Vurma); III koht Maria Maškova (Narva MK, õp T. Gontšarova), Nelis Vernik (Rae HK, õp L. Kaidja). Diplom Lagle Levit (Orissaare MK, õp K. Levit), Anna Loginova (Jõelähtme MKK, õp T. Muddi). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Nelis Vernik, klassikalise suurvormi parima esituse eest Eliise Einama.

III A vanuserühm: I koht Kristina Polov (TMKK, õp K. Ratassepp); II koht Madis Sikk (TMKK, õp R. Maandi); III koht Magnus Pikksaar (Elleri MK, õp I. Joamets). Diplom Iida Joala (TMKK, õp E. Seegel), Jekaterina Martšenko (Sillamäe MK, õp I. Anikina). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Kristina Polov, klassikalise suurvormi parima esituse eest Madis Sikk.

III B vanuserühm: I koht Hanna Liis Aunver (Keila MK, õp E. Teppo); II koht Kasper Joel Nõgene (TMKK, õp M. Roovik); III koht Anett Arvisto (Keila MK, õp E. Teppo). Diplom Trevor Tarto (Saku MK, õp S. Subbe-Tamm). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Kasper Joel Nõgene, klassikalise suurvormi parima esituse eest Hanna Liis Aunver.

IV A vanuserühm: I koht Hans Matthias Kari (TMKK, õp K. Ratassepp); II koht Jana Potštarjova (TMKK, õp M. Jürisson); III koht Darja Kisseljova (Tallinna MK, õp M. Sinkel). Diplom Mattias Heina (TMKK, õp K. Sumera). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse ja klassikalise suurvormi parima esituse eest Hans Matthias Kari.

IV B vanuserühm: III koht Nadežda Klimanova (Narva MK, õp T. Sokolova), Marija Smirnova (Narva MK, õp L. Homjakova). Diplom Ksenia Gretšiškina (Tallinna MK, õp I. Truškina), Oleksiy Kostin (Pärnu MK, õp R. Marksalu). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Triin Mihkelson (T.-M. Laulu klaveristuudio, õp T.-M. Laul).

V A vanuserühm: I koht Sofia Khvichia (TMKK, õp M. Jürisson); II koht Margot Salumets (TMKK, õp R. Ruubel); III koht Theodor Teppo (TMKK, õp A. Juurikas), Merit Tomson (Elleri MK; õp A.-M. Palm). Diplom Annamaria Kupper (Elleri MK, õp R. Ernstson), Karina Agnes Raudkats (Tabivere HK, õp J. Golub ja R. Ernstson), Pipi Õun (TMKK, õp M. Jürisson). Eripreemia eesti helilooja teose ja klassikalise suurvormi parima esituse eest Sofia Khvichia.

V B vanuserühm: Diplom Marianne Liis Oissar (Abja MK, õp O. Raal), Marta Pärn (Tallinna MK, õp M. Sinkel).

VI vanuserühm: I koht Karl Johan Nutt (TMKK, õp A. Sarrap ja I. Ilja), Susanna Liisa Onoper (TMKK, õp I. Floss); III koht Madis Aasalo (Otsa MK, õp R. Taal). Eripreemia eesti helilooja teose parima esituse eest Susanna Liisa Onoper, klassikalise suurvormi parima esituse eest Karl Johan Nutt. *

7.–8. detsembril toimus Tartu I muusikakoolis XXI Ago Russaku nimeline noorte pianistide konkurss. Žürii: Dainius Kepezinskas, Eeva Sarmanto-Neuvonen, Ilze Treija.

TULEMUSED

III klass: I koht Jaan Kullerkupp (Tartu I MK, õp E. Tamra); II koht Gustav Karl Metspalu (Tartu I MK, õp S. Preiman); III koht Taavi Suurtee (Elva MK, õp M. Juht), Karima Petrovski (Tartu I MK, õp M. Ruusmaa). Diplom: Martin Mõznikov (Elleri MK, õp K. Leivategija), Armin Ruul (Elleri MK, õp A. Hinn), Amanda Kinsigo (Elleri MK, õp A.-M. Palm).

IV klass: I koht Markus Kadaste (Vara PK, õp M. Kasemaa, P. Taniloo); II Kalju Yuan Pechter (Ülenurme MK, õp K. Tavita), Marek Blinnikov (Jõgeva MK, õp J. Golub, K. Leivategija); III koht Jakob Veske (Tartu I MK, õp E. Tamra), Oleg Korobov (Tartu II MK, õp J. Michaelis), Kätlin Goos (Ülenurme MK, õp M. Juht). Diplom: Joosep Sootla (Tartu I MK, õp E. Tamra), Teele Siim (Tartu I MK, õp J. Golub), Ellen Haljasmets (Elva MK, õp M. Valjala).

V klass: II koht Kadriann Vengerfeldt (Tartu I MK, õp T. Noor), Mattias Oll (Ülenurme MK, õp K. Tavita); III koht Erika Kuznetsova (Tartu I MK, õp J. Golub).

VI klass: I koht Lilian Hindrikson (Põlva MK, õp R. Urb, K. Leivategija); II koht Liisa Maria Artma (Tartu I MK, õp T. Noor). Diplom: Katrin Saks (Tartu I MK, õp M. Ruusmaa).

VII klass: I koht Karina Agnes Raudkats (Tabivere HK, õp J. Golub, R. Ernstson); II koht Kerttu-Riin Petrov, (Elleri MK, õp K. Leivategija); III koht Laura Karolina Gradickaite (Tartu II MK, õp A. Selliov).

Karina Agnes Raudkats

Karina Agnes Raudkats

209 views
bottom of page