top of page

Riho Pätsi preemia


24. oktoobril kuulutati välja Riho Pätsi koolimuusika fondi selle aasta laureaadid. Riho Päts oli nii uuendusmeelse pedagoogi, koolimuusikale pühendunud helilooja, muusikateadlase ja oma aja ühe erudeerituma kirjamehena meie koolimuusika liikumise suur algataja ja mitmekülgne arendaja. Riho Pätsi koolimuusika fond tunnustab eriliselt silma paistnud muusikaõpetajat, instrumendiõpetajat, heliloojat ning muusikapedagoogika uurijat või koolimuusika edendajat. 2018. aasta laureaadid on Tartu Jaan Poska gümnaasiumi muusikaõpetaja Kaie Mägimets, Nõmme muusikakooli puhkpilliõpetaja Aigar Kostabi, tuntud lastekoorijuht ning helilooja Kadri Hunt ja koolimuusika edendaja ning dirigent Hirvo Surva. Laureaadi tunnistusega kaasneb ehtekunstnik Jaan Pärna kujundatud hõbemärk ning stipendium.

37 views
bottom of page