top of page

Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali tunnustused

Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali tunnustuspreemia pälvivad tänavu viis muusikaala pedagoogi üle Eesti. 2018. aasta helikunsti sihtkapitali pedagoogi tunnustuspreemia laureaadid on: klaveriõpetaja Helve Kuuskmann (Nõmme MK), viiuliõpetaja Tereza Šmerling-Heinsaar (VHK MK), solfedžoõpetaja Maarika Reimand (Viljandi MK), viiuliõpetaja Maire Varma (Pärnu MK), solfedžoõpetaja Piret Rips-Laul (Võru M). Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapitali tunnustuspreemia pälvib klaveriõpetaja Marja Jürisson (TMKK). Eesti muusikakoolide liidu õpetajate tänupreemiad 2018 pälvivad: Aivi Tilk (akordion, Tallinna MK, Lasnamäe MK), Pille Karras (kannel, Keila MK), Peep Peterson (kitarr, Elleri MK), Aleksandra Kremenetski (löökpill, Nõmme MK), Reet Mets (tšello, Elleri MK), Tiiu Peäske (viiul, TMKK, Rakvere MK).

*

Linnad tunnustavad haridusasutusi, nende õpetajaid ja juhte, kelle töö ja isiklik eeskuju on oluliselt kaasa aidanud noorte kujunemisele mitmekülgselt arenenud isikuteks, positiivselt mõjutanud haridusasutuse, piirkonna või riigi elu. Tallinna aasta kutseõpetuse õpetaja auhinna pälvis Otsa kooli klaveriõpetaja Ülle Sisa. Tartu linna aasta kutseõpetuse õpetaja auhinna laureaat on Elleri kooli viiuliõpetaja Kristel Eeroja-Põldoja. Tartu linna auhinna aasta tegu hariduses laureaat on Elleri kooli ja Tartu Jaan Poska gümnaasiumi ühine õpe.

Tiiu Peäske. FOTO TMKK

Tiiu Peäske. FOTO TMKK

17 views
bottom of page