top of page

Tobiase-nimeline konkurss


Karina Agnes Raudkats

Karina Agnes Raudkats

3.–4. juunini toimus Hiiumaal Käinas XIII R. Tobiase nimeline konkurss. Konkurss on loodud väiksematele muusikakoolidele (kuni 50 õpilast klaveriõppes). Konkursile on alati kirjutatud ka uus eesti helilooja kohustuslik pala, seekord valmis Rasmus Puuri “Valva mu üle”.

TULEMUSED

I vanuserühm Peapreemia ja parim Bachi heliteose esitaja – Annika Aruvainu (õp D. Roditšenko, Rakvere MK), II preemia ja parim Tobiase heliteose esitaja – Emanuel Teppo (õp E. Teppo, Keila MK), III preemia – Amanda Karindi (õp S. Subbe-Tamm, Saku MK). Diplomid: Marek Blinnikov (õp J. Golub, Jõgeva MK), Marcella Emilie Soonik (õp H. Kirsimäe, Viljandi MK), Berit Valter (õp D. Roditšenko, Rakvere MK), Lukas Enok Teesalu (õp S. Skuridina, Paldiski MK), Sofia Alfjorova (õp S. Nesterova, Lasnamäe MK), Matilda Teivejõe (õp M. Roosa, Kose MK), Meele Kelder (õp K. Levit, Orissaare MK), Angelina Chamyan (õp L. Šilova, Jõhvi MK), Karmen Kokk (õp L. Palu, Võru MK), Helerin Seera (õp M. Jõgisalu, Türi MK), Mihkel Kivaste (õp E. Seegel, Saue MK), Elisabet Kallas (õp O. Voronjuk, Käina KKK), Andrei Dudakov (õp J. Deržavina, Maardu KK), Riti Valo (õp H. Kirsimäe, Võhma MK), Ksenia Ehhina (õp J. Gromova, Jõhvi MK), Lisete Enders (õp H. Kirsimäe, Viljandi MK).

II vanuserühm

Peapreemia ja parim Tobiase heliteose esitaja – Hanna Liis Aunver (õp E. Teppo, Keila MK), II preemia ja parim Bachi heliteose esitaja – Artur Roditšenko (õp R. Patune, Rakvere MK), III preemia ja parim Rasmus Puuri heliteose esitaja – Helina Kukk (õp. D. Gromova, Keila MK). Diplomid: Helis Laasma (õp P. Parm, Keila MK), Anett Arvisto (õp E. Teppo, Keila MK), Anete Liit (õp O. Voronjuk, Käina KKK), Mirell Pajumets (õp P. Parm, Keila MK), Grete Sakteos (õp D. Gromova, Keila MK), Vivien Varsanovitš (õp D. Gromova, Keila MK), Hanno Kull (õp T. Rätsepp, Kuressaare MK), Saara Kärner (õp K. Levit, Orissaare MK), Varvara Fedossova (õp S. Ratsõborskaja, Jõhvi MK).

III vanuserühm

Peapreemia ja parim Bachi heliteose esitaja – Marion Kiil (õp S. Piisang, Kiili KK), II preemia – Karina Agnes Raudkats (õp J. Golub, Tabivere HK), III preemia – Elsbet Muhu (õp V. Väljamäe, Häädemeeste MK).

Diplomid: Birgit Gross (õp R. Patune, Rakvere MK), Jane Valge (õp H. Kirsimäe, Viljandi MK), Mirjam Hiiekivi (õp T. Koppel, Kiili KK), Mikk Kaasik (õp O. Silaeva, Tartu valla MK).

80 views
bottom of page