top of page

BBC uus salvestus- ja harjutussaal


BBC plaanib ehitada BBC sümfooniaorkestrile Londoni idaossa tehnika viimase sõna järgi sisustatud ja moodsalt projekteeritud salvestusstuudio ja harjutussaali, millest kujuneb ka BBC sümfooniaorkestri ja koori kodusaal. Kohas nimega Stratford Waterfront Development asub teisigi kunsti- ja muusikakollektiive ning Londoni moekolledž, mis tõotab kaasa tuua uusi kontakte ning valdkondadevahelisi kunsti- ja muusikaprojekte. Samuti võimaldab paiknemine Londoni idaosas leida orkestrile ka uut publikut. Uues muusikamajas plaanivad teha salvestusi ja ülekandeid mitte ainult klassikajaam BBC Radio 3, vaid ka näiteks BBC Radio 1, 1Xtra, Radio 2, 6 Music ja Asian Network, sooviga muuta uus muusikakompleks “kõigi žanride sihtpunktiks”.

2 views
bottom of page