top of page

Konkurss “Parim noor instrumentalist 2018”


KITARR Žürii: Tiit Peterson, Mart Soo, Julia Reinman.

I vanuserühm

II koht Lisett Pullerits (Jõhvi MK, õp I. Tagirova), Brita Lynnea Jürgens (Elleri MK, õp P. Peterson), Gaabriel Zachar Ponomarjov (Ahtme KK, õp A. Lobanov), Oskar Kiilberg (TMKK, õp V. Kubja), Edvard Villems (Nõmme MK, õp R. Nurmsaar); III koht Renee Veisveer (Võru MK, õp M. Meister), Mia Lips (Rae HK, õp S. Kiivit), Georgi Samarski (Jõhvi MK, õp I. Tagirova); III koht ja eripreemia Erik Neemla (Viimsi MK, õp J. Ossipova), Ingrid Grusdam (Kiili KK, õp R. Jürjendal), Janek Kosobutski (Jõhvi MK, õp I. Tagirova); diplom Linda Helin Talvik (Nõmme MK, õp R. Nurmsaar), Kristjan Soidla (Nõo MK, õp V. Petser), Aadam Tootsen (VHK MK, õp K. Ogorodnikov), William Jamnes (Pärnu MK, õp M. Uffert), Andrei Samoylov (Sound Music kitarristuudio, õp A. Statsenko); diplom ja eripreemia Paula Zarkovski (Elleri MK, õp P. Peterson), Ethel Tõevälja (Kuusalu KK, õp J. Kuklin).

II vanuserühm I koht Liis Maria Simm (TMKK, õp V. Kubja); II koht Enriko Kadakas (Rakvere MK, õp T. Korsar), Liis Lapsanit (VHK MK, õp V. Kubja); III koht Indrek Virks (Jõgeva MK, õp A. Mihkelson), Ainar Tropp (Rakvere MK, õp T. Korsar), Sten Erik Rooba (Tallinna MK, õp K.-M. Parm); III koht ja eripreemia Oskar Treffner (Tallinna MK, õp K.-M. Parm); diplom Artemi Zõrjanov (Tallinna MK, õp A. Statsenko), Erki Võigas (Viimsi MK, õp J. Ossipova).

III vanuserühm

Grand prix ja I koht Olle Ilmar Jaama (VHK MK, õp K. Ogorodnikov ); I koht Andreas Peterson (Elleri MK, õp P. Peterson); II koht Tobias Herman Jürgens (Elleri MK, õp P. Peterson); III koht Hans Joosep Alt (TMKK, õp V. Kubja), Joonas Kirs (Saku MK, õp A.-S. Hallik), Richard Raun (Tallinna MK, õp P. Ott), Hendrik Pajur (Elleri MK, õp P. Peterson); diplom Marek Ivaniško (Ahtme KK, õp A. Lobanov), Theodor Lattikas (TMKK, õp R. Jürjendal).

IV vanuserühm I koht Hanna Bulgarin (Saku MK, õp V. Kubja), Harald Trass (TMKK, õp V. Kubja); II koht Kelly Johannes (Otsa MK, õp K. Ogorodnikov); III koht Darina Šilova (Jõhvi MK, õp I. Tagirova), Helin Hallik (TMKK, õp V. Kubja), Meriliis Saar (Rae HK, õp T. Hallik); diplom Elisabeth Saar (Saku MK, õp A.-S. Hallik), Anett Kirt (Kuusalu KK, õp J. Kuklin), Anna Borunova (Sillamäe MK, õp S. Martšenko).

KANNEL

Žürii: Kristi Mühling, Kaarin Aamer, Ene Nael.

0 vanuserühm

I koht Lilian Sienna Sild (Viimsi MK, õp L. Lindpere); II koht Luisa Koitmaa (Keila MK, õp P. Karras), Sofia Suprun (Lasnamäe MK, õp V. Tali); III koht Meel Suursild (Pärnu KM, õp R. Käär), Trini-Li Kötsi (Keila MK, õp P. Karras), Loona Raju (Tallinna MK, õp L. Lindpere); diplom Emily-Nette Paidre (Ülenurme MK, õp H. Vallimägi).

I vanuserühm

I koht Viola Viia Aabloo (Elleri MK, õp R. Kuhi); II koht Lenna Purga (Viljandi MK, õp P. Bergmann); III koht Marta Männiste (Tallinna MK, õp A.-L. Eller), Mariann Koik (Saku MK, õp L. Linnaks), Lisa Pruuli (Tallinna MK, õp M. Vihul), Laura-Johanna Käärma (Pärnu KM, õp R. Käär), Emmi Milda Ots (Saku MK, õp L. Linnaks), Katariina Kang (Saku MK, õp L. Linnaks), Hanna Liis Esnar (Jõelähtme MKK, õp A. Kase), Britta Kaare (Lasnamäe MK, õp V. Tali); diplom Anni Mae Kuum (Viimsi MK, õp L. Lindpere), Hiie Pent (Tallinna MK, õp A.-L. Eller), Anita Kelsi Rieberg (Tallinna MK, õp M. Vihul), Tuule Helin Schneider (Pärnu KM, õp R. Käär), Annabel Kuljus (Tallinna MK, õp M. Vihul).

II vanuserühm

I koht Elsa Lydia Virta (Pärnu KM, õp R. Käär), Stella Elisabeth Saar (Ülenurme MK, õp H. Vallimägi); II koht Ida Künnap (Tallinna MK, õp M. Vihul), Hanna Maria Lepp (Keila MK, õp. P. Karras), Hanna Marii Mängel (Viimsi MK, õp L. Lindpere); III koht Sireliis Viiberg (Võru MK, õp E. Võsu), Merit Roseniit (Pärnu MK, õp E. Kalda), Mia Kukk (VHK MK, õp T. Kann), Elisabet Piirsalu (Viimsi MK, õp L. Lindpere), Laureen Luik (Viljandi MK, õp P. Bergmann); diplom Nelle-Ann Vare (Ülenurme MK, õp H. Vallimägi), Marta Murd (Tallinna MK, õp A.-L. Eller), Liisi Märks (Tallinna MK, õp M. Vihul).

III vanuserühm

I koht Paulina Andrejeva (Keila MK, õp P. Karras), Miia Polding (Saku MK, õp L. Linnaks), Emma Loona Mängli (Tallinna MK, õp M. Vihul), Nora Nõmm (Tartu II MK, õp R. Kuhi); II koht Elsbet Helena Tiitus (Viljandi MK, õp P. Bergmann), Paula Linde (Rakvere MK, õp J. Väljaots), Karoliina Kollom (Saue MK, õp P. Karras), Anna Neutal (Keila MK, õp P. Karras); III koht Mia Matilda Lemba (VHK MK, õp T. Kann), Hanneloore Horn (Võru MK, õp E. Võsu).

IV vanuserühm

I koht Kärt Suurlaht (VHK MK, õp E. Maidre); II koht Ave-Ingrid Veskimägi (Pärnu MK, õp E. Kalda), Kirke Antsmäe (Otsa kooli eelõpe, õp A.-L. Eller); III koht Ursula Ilves (Viljandi MK, õp P. Bergmann), Katariina Viik (Pärnu KM, õp R. Käär), Triinu Orgmets (Rakvere MK, õp J. Väljaots), Elis Saarelaid (Tartu II MK, õp R. Kuhi); diplom Sandra Serena Sulin (Saku MK, õp L. Linnaks), Kaisa-Mari Lehis (Võhma MK, õp P. Bergmann); eripreemia oma seade eest Triinu Orgmets (Rakvere MK, õp J. Väljaots).

257 views
bottom of page