top of page

Mirjam Tally album pälvis Manifesti muusikapreemia


Helilooja Mirjam Tally album “Interferences” sai Stockholmis Manifesti muusikapreemia kategoorias “Eksperimentaalne album”. Manifest on rootsi sõltumatute muusikaprodutsentide ühingu (SOM) algatatud initsiatiiv, mille eesmärgiks on edendada kultuurilist ja žanrilist mitmekesisust, samuti tuua esile sõltumatute artistide loomingut. Manifesti gala toimus Stockholmis Nalenis 2. veebruaril. Mirjam Tallyt esindas galal akordionist Tuulikki Bartosik. Album “Interferences” ühendab rahvusvahelisi muusikuid ja tutvustab üsna haruldasi muusikainstrumente nagu Paezoldi kontrabass-plokkflööt, didgeridoo, akordion, kontrabass, klarnetid, elektroonika, barokkviiul ja hääl. Kaastegevad on muusikud Anna Petrini, David Åhlén, Matilda Andersson, Jorge Variego, Halla Steinunn Stefansdottir, Girilal Baars ja Tuulikki Bartosik. Salvestused on tehtud Visby rahvusvahelise heliloojate keskuses (VICC) asuvas stuudio Alphas, Stockholmis asuvas EMS Elektronmusikstudionis ja Malmö Inter Arts Centre’is.

bottom of page