top of page

Jazziklubi PhillyJoe’s uues asukohas

Populaarne jazziklubi Philly Joe’s kolis jaanuari lõpus oma senisest asupaigast Tatari tänaval uude kohta Vabaduse väljak 10. Uued ruumid on vanadest suuremad, ka on klubi asukoht nüüd veelgi parem. Värskelt Eesti muusikaauhinna pälvinud ja jazziklubi üks eestvedajaid Reigo Ahven: “Tundub, et umbes kolm kuni neli korda rohkem kui Tatari tänaval. See tähendab, et saame suuremalt arendada koostööd ka näiteks “Jazzkaare” ning Tallinn Music Weekiga. Philly Joe’s klubil on aga lähiaegadel veelgi suuremad plaanid. Klubi filiaal luuakse ka New Yorki Manhattanile. Eesmärk on siduda sobiv ja väärikas muusikakultuur, Eesti riigi aastapäev ning saavutused, Eesti suurimad väärtused – toit, loodus, nutikus, kunst ja ekspordivõimekus. Ametlik avamispäev on 1. märts esialgu 18-kuise perioodiga, kus 200 ruutmeetrile seatakse sisse ruum, mis igapäevaselt toimib showroom-restoranina, mida raamib küllalt tihe jazziprogramm. Eriüritustena on planeeritud Eesti muusikute kontserte, raamatute tõlgete esitlusi, moedemonstratsioone, Eesti filmide linastusi kuni mikrofestivalideni, väliseestlaste initsiatiivil toimuvaid era-üritusi ning klubilisi tegevusi.

8 views
bottom of page