top of page

Kultuurkapitali maakondlike ekspertgruppide auhindu


Edoardo Narbona. FOTO KULTUURIVARA.EE

Möödunud aasta lõpul selgusid esimesed Eesti kultuurkapitali maakondlike ekspertgruppide auhinnad.

Ida-Virumaa ekspertgrupi aastapreemia laureaat on Küllike Šapovalov tulemusliku vokaalmuusika alase tegevuse eest.

Tartumaa ekspertgrupi aastapreemia pälvisid teiste hulgas Astrid Hallik noorte laulu- ja tantsupeo kuraatorina, Reet Kruup Alatskivi valla kultuurielu eestvedajana ning Tartu Tiigi seltsimaja panuse eest laste ja noorte kultuuri arendamisel, traditsioonilise kultuuri jäädvustamisel ja tutvustamisel.

Saaremaa 2017. aasta kultuuripärli tiitli laureaat on dirigent ja interpreet Edoardo Narbona, kes sai auhinna uue energia toomise eest Saare maakonna kultuuriellu. Saaremaa ekspertgrupi aastapreemia sai teiste kõrval Läänesaarte Kammerorkester oma särava tegevuse eest. Hendrik Krummi nimelise kultuuripreemia pälvis laulja Ivo Linna eduka loomingulise karjääri ning järjekindla Saaremaa esindamise eest.

16 views
bottom of page