top of page

Konkursitulemusi

15.–16. detsembrini toimus G. Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis traditsiooniline keskastme muusikakoolide vaheline noorte pianistide konkurss. Konkursil osalevad Otsa kooli, Tallinna muusikakeskkooli ja Tartu Elleri kooli klaveriõpilased. Konkursi žüriisse kuulusid Piret Habak, Kadri-Ann Sumera ja Tanel Joamets.

TULEMUSED

I kursus ja IX klass

I koht Sofia Khvichia (TMKK, õp M. Jürisson), Uljana Lvova (Otsa kool, õp L. Orgse, L. Jarovaja), Brigitta Petropavlova (Otsa kool, õp Ü. Sisa), Margot Salumets (TMKK, õp R. Ruubel); diplom Kertu Täht (Elleri kool, õp T. Joamets); ergutuspreemia Maribeth Ader (TMKK, õp A. Nahkur, M. Roots), Anu Jaagosild (Elleri kool, õp P. Taniloo), Hanna-Liisa Reiljan (TMKK, õp K. Sumera).

II kursus ja X klass

II koht Argo Jentson (TMKK, õp A. Juurikas); III koht Grete Eliise Kask (TMKK, õp M. Raide); diplom Arina Nikulina (Otsa kool, õp Ü. Sisa, I. Arro), Anastassija Mjassojedova (Otsa kool, õp Ü. Sisa); ergutuspreemia Rosemarie Arju (Otsa kool, õp R. Taal).

III kursus ja XI klass

I koht Eva Lotta Lepp (Elleri kool, õp J. Kapp); II koht Arina Makarenko (Otsa kool, õp Ü. Sisa); II koht ja diplom Karl Reimand (Otsa kool, õp Ü. Sisa); III koht Liisa-Maria Marrandi (Elleri kool, õp T. Joamets).

XII klass ja IV kursus

I koht Arko Narits (TMKK, õp M. Martin); II koht Aleksandra Serebrjakova (TMKK, õp M. Mikalai), III koht Anu Sihv (Elleri kool, õp J. Kapp); diplom Carolin Karo (Elleri kool, õp P. Taniloo).

*

3.–7. jaanuarini toimus Peteburis XI rahvusvaheline Savšinski-nimeline konkurss viies vanuserühmas erinevatele instrumentidele ning ansamblitele. Osalejaid oli 14-lt maalt, aga peamiselt Venemaalt. TMKK IX klassi õpilane Triin Veissmann (õp T. Peäske) saavutas konkursil viiuli C-vanuserühmas diplomi.

30 views
bottom of page