top of page

Otsa koolil uus direktor


Ivo Lille. Foto saksofon.ee

Georg Otsa nimelise Tallinna muusikakooli direktoriks valiti Ivo Lille, kes on saksofonist, muusikaelu eestvedaja ning aastast 2004 EMTA õppejõud. Lille on õppinud Otsa koolis, kõrghariduse omandanud EMTA-s ning samas kaitsnud ka doktorikraadi; magistriõpingud läbis Ivo Lille Soomes Sibeliuse akadeemias. Varem on ta töötanud õpetajana Nõmme muusikakoolis. Valimiskomisjoni esimehe Teet Tiko sõnul sai Lille valikul määravaks tema selge visioon kooli juhtimisest ja arengueesmärkidest. “Ivo Lille kandidatuuri kasuks rääkisid nii pikaajaline pedagoogilise töö kogemus kui ka doktorikraad oma erialal. Ta on tunnustatud muusik nii klassikalise kui ka džässmuusika valdkonnas,” lisas Tiko. Lille alustab tööd Otsa kooli direktorina lähikuudel. Konkursil osales 10 kandidaati.

13 views
bottom of page