top of page

Etnokulpide jagamisel riisus koore Trad.Attack!

6. oktoobri õhtul selgusid Viljandis Pärimusmuusika aidas tänavused etnokulpide saajad, aasta parimad pärimusmuusikud. Edukaim oli Trad.Attack!, saades kokku neli auhinda. Etnokulbi nominendid valiti rahvahääletusel koostöös Raadio 2 ja ETV2-ga. Oma lemmikuid tunnustas tänavu rekordiline hulk hääletajaid – 2581.

Etnokulbid jagunesid järgmiselt: parim artist: Trad.Attack!, parim muusik: Tõnu Tubli (Trad.Attack!), parim heliplaat: Trad.Attack! “Kullakarva”, parim lugu: Trad.Attack! “Kallimale”, parim uusfolkartist: Curly Strings, parim debüütplaat: Martin Müller ja Villu Talsi “Sepa Juliusega jahil”, ehe pärimusmuusika: Martin Müller ja Villu Talsi, Raadio 2 erikulp: Silver Sepp, Eesti pärimusmuusika keskuse erikulp: Untsakad.

21 views
bottom of page