top of page

Rasmus Puur – silmapaistev noor eestlane


Septembris selgitati välja selle aasta silmapaistvad noored eestlased. Žürii valituks osutusid füüsik ja keeleõppeplatvormi Lingvist kaasasutaja Mait Müntel, meediauuringute professor ja noorim Tartu Ülikooli professor Andra Siibak ning sel suvel laulupeodirigendi debüüdi teinud helilooja ja muusik Rasmus Puur. Alates 2015. aastast valitakse ka rahva lemmik, kelleks sai seekord ligi tuhande häälega ultratriatleet Rait Ratasepp.

Silmapaistva noore eestlase valimist korraldab Eesti ettevõtlike noorte koda, seekordne oli juba üheksateistkümnes. Programmi eesmärk on leida ja tunnustada noori eestlasi, kes on oma tegevusalal märkimisväärsete tulemustega silma paistnud ning ühiskonnas positiivseid muutusi algatanud. Projektijuhi Annet Muru sõnul on tiitlil lisaks tunnustamisele veel teinegi väga oluline roll – inspireerida ja motiveerida ka teisi noori asju suurelt ja julgelt ette võtma ning ühiskonda panustama.

71 views
bottom of page