top of page

Dirigent Mihhail Gerts sõlmis lepingu agentuuriga IMG Artists


Eesti noor dirigent Mihhail Gerts sõlmis lepingu maineka rahvusvahelise agentuuriga IMG Artists, mis vahendab artiste alates aastast 1984. Gertsi hakkab IMG Londoni kontoris esindama eestlannast mänedžer Maarit Kangron. Selle agentuuri alla kuuluvad praegu sellised maailmakuulsad muusikud nagu Murray Perahia, Jevgeni Kissin, Leif Ove Andsnes, Juri Temirkanov, Antonio Pappano, Joshua Bell, Julia Fischer, Hilary Hahn, The King’s Singers, Renée Fleming, Kiri Te Kanawa jpt. Praegu Saksamaal elav Gerts ütles, et maailmas on vaidmõni sellisel tasemel agentuur ning leping IMGga on talle suur au ja tunnustus. “IMG tiimi kogemus, suhtumine ning positiivne energia avaldasid mulle sügavat muljet,” lisas Gerts.

33-aastane Mihhail Gerts on lõpetanud Eesti muusika- ja teatriakadeemia klaveri ja dirigeerimise eriala ja täiendanud end Berliinis Hanns Eisleri nimelises muusikakõrgkoolis. 2011. aastal omandas ta EMTAs doktorikraadi. 2005–2007 oli ta Eesti Rahvusmeeskoori ning 2007–2014 Rahvusooper Estonia dirigent. Külalisdirigendina on ta juhatanud ka selliseid tipporkestreid nagu NHK sümfooniaorkester, Osaka filharmoonikud, Berliini Saksa

sümfooniaorkester jt. Praegu töötab Gerts Hageni teatri esimese kapellmeistri ja peadirigendi asetäitjana.

26 views
bottom of page