top of page

Kultuurkapitali pedagoogipreemiaid


Ülle Sisa

Ülle Sisa.

Eestis on 95 muusikakooli, nende tähtsus nii professionaalse muusikaõpetuse kui ka kohaliku kultuurielu edendamisel on hindamatu. Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital tunnustab muusikapedagooge 2012. aastast ja need antakse välja koolide ettepanekute alusel. Tänavu pälvisid helikunsti sihtkapitali tunnustuspreemia klaveriõpetaja Ülle Sisa Georg Otsa nimelisest Tallinna muusikakoolist, viiuliõpetaja Kristel Eeroja-Põldoja Heino Elleri nimelisest Tartu muusikakoolist, puhkpilliõpetaja Edvin Lips Kadrina kunstidekoolist ning akordioniõpetajad Reet Nurming Pärnu muusikakoolist ja Tatjana Danilova Sillamäe muusikakoolist. Pidulik tänuüritus oli 17. septembril RO Estonia talveaias koostöös Eesti muusikakoolide liiduga.

24 views
bottom of page