top of page

Selgusid Raadio 2 kuulajate lemmikud

1. septembril oli Raadio 2 eetris maratonsaade, kus Erik Morna, Koit Raudsepp ja Maarja Merivoo-Parro kuulutasid välja Eesti rahva sada lemmiklugu. Valitav lemmiklaul võis olla ükskõik missugune kodumaine muusikapala – koorilaul või instrumentaalpala, öölaulupidude klassika või tantsuklubide lemmik jne. Enda lemmikloo pakkus välja ligi 3000 inimest. “Umbes sama palju, nagu neid oli paar aastat tagasi, kui valisime koos kuulajatega Eesti kõigi aegade parimat albumit. Tookord võitis Ewert & The Two Dragonsi “Good Man Down””, sõnas Erik Morna.

Kuulajate arvates oli parim kodumaine pala Marju Läniku ja Mahavoki “Karikakar”. Esikümnesse kuulusid veel Tõnis Mägi “Koit” (Tõnis Mägi), Ruja “Eesti muld ja eesti süda” (Rein Rannap, Lydia Koidula), Claire’s Birthday “Venus” (Vaiko Eplik), Curly Stringsi “Kauges külas” (Eeva Talsi, Kristiina Ehin), Jaak Joala “Unustuse jõel” (Arne Oit, Heldur Karmo), Genialistide ja Lea Teemetsa “Leekiv armastus” (Ivar Põllu), Chalice’i “Minu inimesed” (Jarek Kasar/arr Tõnu Kõrvits), Fixi “Tsirkus” (Vello Toomemets, Juhan Sütt) ja Ott Leplandi “Kuula” (Ott Lepland, Aapo Ilves). 99. oli Maarja-Liis Ilusa ja Ivo Linna “Kaelakee hääl” (Priit Pajusaar, Kaari Sillamaa) ning 100. RAMi “Mu isamaa on minu arm” (Gustav Ernesaks, Lydia Koidula).

9 views
bottom of page