top of page

Trad.Attack! sai olulise toetuse


Foto: tradattack.ee

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) rahuldas Folk Massidesse OÜ esitatud taotluse projektile “Ansambli Trad.Attack! eksporditegevuse arendamine 2017–2018”. Projekti kogumaksumus on 70 232 eurot, millest omafinantseering on minimaalselt 21 069,6 ja toetus maksimaalselt 49 162,4 eurot.

Projekti peamisi eesmärke on osaleda esitlusfestivalidel ning tutvustada Trad.Attack!-i muusikat Kanadas, Rootsis, USAs, Tšiilis, Argentiinas, Poolas, Saksamaal, Inglismaal, Austraalias, Uus-Meremaal, samuti ansambli uue albumi ja muusika levitamise rahvusvahelise turundusstrateegia loomine ja elluviimine ning ansambli rahvusvahelise meeskonna edasiarendamine.

Trad.Attack! sai EASilt toetust ka eelmisel aastal ja tänu sellel leidis bänd uued agendid ja agentuurid Prantsusmaal, Hispaanias, Põhja-Ameerikas, Kanadas, Tšiilis, Inglismaal. Lisaks sai Trad.Attack!-i uus album väga palju positiivset kajastust rahvusvahelises meedias ning huvi bändi vastu on nähtavalt suurenenud. Kuna firma majandusnäitajad olid head ning finantsilisi prognoose oli positiivselt ületatud, siis otsustati ka uus taotlus esitada.

8 views
bottom of page