top of page

TMKK õpilased edukad konkursil Leedus

Prienais (Leedu) toimus 6.–8. juunini V rahvusvaheline noorte muusikute konkurss “Olimpo Musicale”, millest võttis osa rohkem kui 150 mängijat Leedust, Lätist, Valgevenest, Poolast, Venemaalt, Eestist ja Saksamaalt. Võisteldi 13 erinevas vanuserühmas, kusjuures samas rühmas esinesid erinevad pillid. Igas vanuserühmas anti välja üks grand prix’ tiitel ning arvukalt auhindu. TMKKst osales 6 õpilast, kes kõik pälvisid edu: Kadri-Karoliina Tralla (V kl, õp T. Peäske) – I koht; Aleksander Babkin (II kl, õp V. Kubja) – II koht; Harald Trass (VIII kl, õp V. Kubja) – II koht; Kadri Meitus (IV kl, õp õp J. Rostovtseva) – III koht; Dagmar Heleen Pae (V kl, õp J. Rostovtseva) – III koht; Ksenia Ivanova (VIII kl, õp J. Rostovtseva) – diplom.

25 views
bottom of page