top of page

EFFE muusikafestivalide tunnustused

Euroopa festivalide liit pärjab festivale EFFE kvaliteedimärgisega. EFFE mõte on tunnustada festivale, mis on silmapaistva kunstilise kvaliteediga ja Euroopas innovaatilised. Tänavu sai märgise 715 festivali 39 riigist. Eestist märgiti ära 17 festivali, neist 11 juba teist korda: Tallinna kammermuusika festival, Tallinna talvefestival, Tallinna arhitektuuribiennaal, Tallinna tänavaartistide festival “TaDaa”, Tallinna linnateatri “Talveöö unenägu”, Corelli Musicu “Kirikupühad Maarjamaal”, Matsalu loodusfilmide festival, Rapla kirikumuusika festival, Pärnu filmifestival, “Jazzkaar”, noore tantsu festival “NOTAFE”, “Birgitta” festival, endine Priit Pärna animafilmifestival “PPAFF”, uue nimega “Kino maale”, Seto folk, Tartu rahvusvaheline kirjandusfestival “Prima Vista”, Viru folk ja Tartu tudengipäevad. Festivalide juhid loodavad, et lisaks Euroopa kontaktidele saab ka omavahel paremini koostööd teha.

9 views
bottom of page