top of page

EMIK Frankfurdi muusikamessil

Eesti Muusika Infokeskus viibis aprilli esimesel nädalal Saksamaal Frankfurdi muusikamessil, mis on üks olulisemaid muusikainstrumentide ja -kirjastamisega seotud messe maailmas. EMIKi boksis sai tutvuda eesti praeguste heliloojate loominguga: väljas oli üle 800 teose nii paberil, PDF-formaadis kui ka salvestustena. Erilisel kohal oli EMIKi välja antud uhiuus plaadikomplekt kolme kavaga: orkestrimuusika, kooriteosed ja ansamblimuusika nii CD-l kui ka mälupulgal. Samuti sai tutvuda EMIKi kodulehe, veebipoe ja otsingusüsteemiga. Messi olulisim osa oli sõlmida kontakte muusikaorganisatsioonide ja kirjastuste esindajatega, elektrooniliste infoportaalide ja raamatukogudega, interpreetide ja nende katusorganisatsioonide esindajatega jne.

23 views
bottom of page