top of page

Kuldne Plaat 2017


Foto Rene Suurkaev / ERR

6. märtsil anti Kadrioru lossis kätte Kuldsed Plaadid 2017. Seda popmuusika auhinda antakse välja Esitajate Liidu, Autorite Ühingu ja NCB Eesti kogutud andmete alusel. Esimene sellenimeline auhinnagala korraldati 1998. aastal. Auhindu anti välja järgmistes kategooriates: aasta raadiohitt, aasta uustulnuk, aasta plaadifirma, aasta esitaja, aasta autor, aasta autor internetis, aasta naisartist, aasta meesartist, aasta ansambel, aasta album ja panus Eesti popmuusikasse. Aasta plaadifirma on JJ Music, aasta autori ja aasta esitaja tiitli pälvis Sven Lõhmus, aasta naisartist on Maarja Nuut, aasta meesartist Jaak Joala ning aasta album on Joala “Suveöö”. Panuse eest Eesti popmuusikasse tunnustati Ultima Thulet. Välja anti ka eriauhindu.

30 views
bottom of page