top of page

IX Eesti noorte keelpillimängijate konkurss-festival 23. – 26. novembril ​Tartus

TULEMUSED

I vanuserühm​​

Laureaadid: Miia Olivia Onni (TMKK, õp Tiiu Peäske, km Kai Õunapuu)​, Karret Sepp (TMKK, õp Ardo Västrik, km Signe Hiis).

Diplomandid: Iris Eva Aabloo ​(TMKK, õp Tiiu Peäske, km Kai Õunapuu)

Eripreemiad: Caro-Lyn Irjas (TMKK, õp Kristina Kriit, km Elena Fomina), ​Angelina Jarošenko (Lasnamäe MK, õp Kristina Kriit, km Elena Fomina), Kätri Kiilberg (TMKK, õp Mirjam Kerem, km Riina Joller), Liilian Lember (TMKK, õp Sigrid Kuulmann-Martin, km Signe Hiis), Sofia Vinkel (TMKK, õp Kaido Välja, km Lea Leiten), Karina Rostovtseva (TMKK, õp Sigrid Kuulmann-Martin), Anna-Helena Inno (Otsa kool, õp Kerstin Tomson, km Reinut Tepp), Rita Iris Loonde (TMKK, õp Raeli Florea, km Riina Joller), Teodor Juko Hiiemaa (TMKK, õp Mart Laas, km Signe Hiis).

II vanuserühm Laureaadid:​​​ Maria Mutso (TMKK, õp Mart Laas, ​km Signe Hiis), Triinu Piirsalu (TMKK, õp Tiiu Peäske, km Kai Õunapuu), Joosep Reimaa (TMKK, õp Tiiu Peäske, km Kai Õunapuu)​.

Diplomandid: ​Kristina Štšedrina (TMKK, õp Mirjam Kerem, km Riina Joller), Kaisa Padur (TMKK, õp Kaido Välja, km Lea Leiten), Aleksandra Serebrjakova (TMKK, õp Niina Murdvee, km Kai Õunapuu), Martin Mänd (TMKK, õp Ardo Västrik, km Signe Hiis), Loo Arukask (Elleri kool, õp Reet Mets, km Anne-Mai Palm).

Eripreemiad: ​​​​​​Martin Torp (TMKK, õp Kaupo Olt, km Kai Õunapuu), Martin Mänd, Linda Lukas (Elleri kool, õp Kristina Kriit).

III vanuserühm Laureaadid:​ Hans Christian Aavik (TMKK, õp Kaido Välja, km Lea Leiten), ​​Karl Allikvee (Elleri kool, õp Kristel Eeroja-Põldoja, km Anne-Mai Palm).

Diplomandid: Saimi Ester Kortelainen (Elleri kool, õp Kristel Eeroja-Põldoja, km Anne-Mai Palm), Toomas Hendrik Ellervee (Elleri kool, õp Kristel Eeroja-Põldoja, km Anne-Mai Palm)​, Joonas Teppo (​TMKK, õp-d Kristina Kriit ja Mari Tampere Bezrodny, km Elena Fomina).

Eripreemiad: Hans Christian Aavik, Ingel Jalakas (Otsa kool, õp Ester Vain, km Kirill Lissijenko)​, Joonas Teppo.

69 views
bottom of page