top of page

Mart Saare ja Villem Kapi nimelised konkursid Suure-Jaanis


Lauljate konkrsi võitja Tuuri Dede. Foto Jaanus Siim

Suure-Jaani muusikafestivali raames toimus 17. – 19. juunini VII Mart Saare nimeline lauljate konkurss. Žürii koosseisus: Jaakko Kortekangas (laulja, Soome, žürii esimees), Tõnu Kõrvits (helilooja) ja Martti Raide (pianist) andis välja järgmised preemiad: I koht Tuuri Dede, II koht Tamar Nugis, III koht Edgar Tereping. Suure-Jaani valla eripreemia pälvis Edgar Tereping.

19. juunil toimus festivalil ka IV Villem Kapi nimeline heliloomingu konkurss “Uus laul”.

Žürii: Jaakko Kortekangas, Tõnu Kõrvits, Martti Raide. TULEMUSED

I koht – Merike Pedaste “Hingetuks” (sõnad Kristiina Ehin)

Diplom nooremas vanuserühmas: Marta-Liisa Talvet “Väike öölaul” (sõnad Andres Ehin)

Diplom vanemas vanuserühmas: Viktoria Grahv “Kes armastab pimesi teist” (sõnad Kristiina Ehin), Liisa Hõbe “Valged ööd” (sõnad Andres Ehin), Arete Teemets “Öölind” (sõnad Kristiina Ehin) Noore helilooja preemia: Richard Mägar “Tuul, sügistuul” (sõnad Andres Ehin)

Suure-Jaani valla eripreemia: Viktoria Grahv “Kes armastab pimesi teist” (sõnad Kristiina Ehin)

24 views
bottom of page