top of page

EMTA audiovisuaalne kompositsioon Prantsusmaal

Märtsikuus esitleti Prantsusmaal, Clermont-Ferrandis festivalil “Videoformes” EMTA audiovisuaalse kompositsiooni eriala tudengite Einike Leppiku, Sander Tuvikese, Alyona Movko, Henri Viiese, Mihkel Tombergi ja Robi Jõelehe töid. EMTA kõrval olid näitusel veel Prantsusmaa, Brasiilia ja Venemaa kõrgkoolide noorte autorite uuem videolooming.

Eesti Muusika- ja Teatriakadeemiat tutvustasid audiovisuaalse kompositsiooni eriala õppejõud Paolo Girol ja tudeng Einike Leppik. EMTA interdistsiplinaarne õppekava ja meie tudengite looming pälvis rahvusvaheliselt tunnustatud kunstnike ja kuraatorite Kentaro Taki (Jaapan), Natalia Fuchs (Venemaa), Peter Burges (Holland) and Natan Karczmar (Prantsusmaa/Iisrael) huvi ning positiivset tagasisidet. Koostöös välispartneritega esitletakse seda programmi peagi ka teistes riikides

19 views
bottom of page