top of page

Maarja Nuut ja Hendrik Kaljujärv rahvusvahelisel areenil


Sel suvel Viljandi pärimusmuusika festivali jaoks kokku tulnud duo Maarja Nuut ja Hendrik Kaljujärv on pälvinud kiiresti sooja vastuvõtu ja neid on kutsutud esinema mitmele mainekale festivalile. Novembri keskel astus duo üles eklektilise kavaga festivalil “Le Guess Who?” Utrechtis (Holland). Järgnes kontsert kuulsas Berliini Volksbühne teatrisaalis. Järgmise aasta alguses saab muusikuid aga esimeste eestlastena kuulda Põhja-Ameerika olulisemal maailmamuusika esitlusfestivalil “globalFest”. “Sellel New Yorgi festivalil esinemine on olnud kindlasti üks minu unistusi,” sõnas Maarja Nuut. Maarja Nuut oli esimese eestlasena valitud esinema ka 2014. aastal maailmamuusika festivali “Womex” põhiprogrammi.

Viiuldaja ja laulja Maarja Nuut ning elektrooniliste helide meister Hendrik Kaljujärv esitavad oma kavas peamiselt palu Maarja viimaselt plaadilt “Une meeles”, ent kõlab ka uusi lugusid. “Huvi väljastpoolt Eestit meie vastu tekkis veidi äkki, kuid seda toredam see on,” sõnas Nuut.

26 views
bottom of page