top of page

Kolme kooli klaveriõpilaste konkurss


Järjekordne kolme keskastme muusikakooli – TMKK, Otsa kooli ja Tartu Elleri kooli klaveriõpilaste konkurss toimus seekord 24.–25. jaanuarini Tartus. Žüriis hindasid noori pianiste Lembit Orgse (EMTA, esimees), Jelena Elkind (Otsa kool), Martti Raide (TMKK) ja Jaan Kapp (Elleri kool).

Tulemused

IX kl / I kursus

I koht Hans Matthias Kari (TMKK, õp K. Ratassepp, M. Mikalai), Theodor Teppo (TMKK, õp A. Juurikas); II koht Marta Pärn (Otsa kool, õp Ü. Sisa), Cornelia Elisabeth Väli (Otsa kool, õp P. Väinmaa), Karina Agnes Raudkats (Elleri kool, õp R. Ernstson);

III koht Birgit Gross (Otsa kool, õp I. Arro), Ekke Ruutopõld (Otsa kool, õp K.-A. Sumera), Sander Erik Ilves (TMKK õp M. Raide), Linda Teemägi (TMKK, õp I. Floss), Anette Allas (TMKK, õp M. Mikalai). Diplom: Kärt Käämbre (Elleri kool, õp T. Joamets), Sofi-Kamilla Lõssenko (Otsa kool, õp Ü. Sisa); ergutusdiplom: Kadri Kuks (Otsa kool, õp I. Remmel), Brigitta Rebecca Kurg (Otsa kool, õp K.-A. Sumera).

X klass / II kursus

I koht Tähe-Lee Liiv (TMKK, õp I. Ilja, M. Gerretz-Traksmann); II koht Madis Aasalo (Otsa kool, õp R. Taal); III koht Marianne Oissar (TMKK, õp M. Mikalai), Tiit Tomp (TMKK, õp M. Raide), Tarmo Univer (Otsa kool, õp K.-A. Sumera). Diplom: Iris Kask (TMKK, õp I. Floss), Marc-Rene Šmits (Otsa kool, õp I. Remmel), Jekaterina Voznjuk (Elleri kool, õp K. Leivategija). Ergutusdiplom: Liisa Mai Arismaa (Otsa kool, õp I. Arro), Gertrud Kannel (Elleri kool, õp J. Kapp), Kristiina Kisler (Elleri kool, õp P. Taniloo).

XI-XII klass / III kursus

I koht Sofia Khvichia (TMKK, õp A. Juurikas, M. Jürisson); III koht Viola Asoskova (TMKK, õp P. Lassmann, J. Rostovtseva), Anu Jaagosild (Elleri kool, õp T. Joamets). Diplom: Robert Telpt (Otsa kool, õp J. Elkind), Kertu Täht (Elleri kool, õp T. Joamets).

82 views
bottom of page