top of page

Konkursi “Noor helilooja 2019” võitis Anna-Margret Noorhani


FOTO Rene Jakobson

FOTO Rene Jakobson

11. mail oli heliloojate liidu saalis “Noore helilooja” konkurss, kus kõlasid kuni 23-aastaste autorite helitööd. Konkursile laekus 15 teost, millest lõppkontserdil finaalis kõlas 11 helitööd 9 heliloojalt. Žürii Liis Viira (esimees), Maria Kõrvits ja Mart Siimer valis võitjaks Anna-Margret Noorhani teose flöödile ja elektroonikale “flutonic distortion”. Teise koha pälvis Astra Irene Susi “Põlemine” ning kolmanda koha sai Patrik Sebastian Unt akordioniteosega “Samba de Tartaruga Marinha”. Žürii märkis ära veel Érik Rauki, Claudia Maria Ruhno ja Adena Antoni helitööd. Noorima osavõtja tänukirja sai Liis Lapsanit.

Anna-Margret Noorhani õpib Tallinna muusikakeskkoolis kompositsiooni Ülo Kriguli juhendamisel. Võitja saab võimaluse kirjutada teos järgmise aasta EMP-ile.

26 views
bottom of page