top of page

Kolme kooli pianistide konkurss


Liisa-Maria Marrandi Elleri muusikakoolist

Liisa-Maria Marrandi Elleri muusikakoolist

25.–26. jaanuarini toimus TMKK-s järjekordne koolidevaheline pianistide konkurss. Võistlusel osalesid TMKK, Tallinna Otsa kooli ja Tartu Elleri kooli klaveriõpilased. Žüriis olid Mati Mikalai, Ia Remmel ja Jaan Kapp.

TULEMUSED:

IX klass, I kursus

I koht Tähe-Lee Liiv (TMKK, õp M. Gerretz-Traksmann), II koht Tarmo Univer (Otsa kool, õp K.-A. Sumera), III koht Annamaria Kupper (Elleri kool, õp R. Ernstson), Marc-Rene Šmits (Otsa kool, õp I. Remmel). Diplom Madis Aasalo (Otsa kool, õp R. Taal), Ketly Iouriev (Otsa kool, õp I. Remmel), Iris Kask (TMKK, õp I. Floss), Kristina Kisler (Elleri kool, õp P. Taniloo), Tiit Tomp (TMKK, õp M. Raide), Jekaterina Voznjuk (Elleri kool, õp K. Leivategija).

X klass, II kursus

I koht Sofia Khvichia (TMKK, õp M. Jürisson, A. Juurikas), II koht Viola Asoskova (TMKK, õp J. Rostovtseva, P. Lassmann), Brigitta Petropavlova (Otsa kool, õp K.-A. Sumera, Ü. Sisa, P. Lassmann), III koht Anu Jaagosild (Elleri kool, õp T. Joamets, P. Taniloo), Margot Salumets (TMKK, õp R. Ruubel), Kertu Täht (Elleri kool, õp T. Joamets). Diplom Maribeth Ader (TMKK, õp T. Nahkur), Maria Arošjus (Otsa kool, õp I. Remmel).

XI klass, III kursus

II koht Argo Jentson (TMKK, õp A. Juurikas), Grete Eliise Kask (TMKK, õp M. Raide)

XII klass, IV kursus

I koht Eva Lotta Lepp (Elleri kool, õp J. Kapp), Liisa-Maria Marrandi (Elleri kool, õp T. Joamets), Arina Makarenko (Otsa kool, õp K.-A. Sumera, Ü. Sisa, P. Lassmann), II koht Karl Johan Nutt (TMKK, õp A. Sarrap, I. Ilja), Susanna Liisa Onoper (TMKK, õp I. Floss), III koht Karolin Sigus (Otsa kool, õp I. Arro).

182 views
bottom of page