top of page

Gustavo Dudamel kuulsuste alleel

22. jaanuaril sai Los Angeleses asuv Hollywoodi kuulsuste allee juurde järjekordse tähekese, seekord dirigent Gustavo Dudameli nimega. Kuulsuste allee on üks tuntumaid vaatamisväärsusi Hollywoodis. Tegemist on tänavaga, kuhu on aastakümnete jooksul lisatud sillutisele tähekesi tuntud muusikute, näitlejate ja teiste meelelahutustööstuse superstaaride nimedega. Gustavo Dudamel on Venezuela dirigent, kes on alates 2009. aastast olnud Los Angelese filharmoonikute muusikaline juht. Klassikalistest muusikutest on kuulsuste alleel tähekese saanud ka Leonard Bernstein, Arturo Toscanini, Zubin Mehta, Maria Callas, Enrico Caruso, Yehudi Menuhin, Leopold Stokowski, Jascha Heifetz, Vladimir Horowitz, Arthur Rubenstein, Fritz Kreisler, Plácido Domingo ja Andrea Bocelli.

bottom of page