Eesti sümfooniaorkestrite liidu uus juhatus

01/02/2019

Harjumaa keelpilliorkestri korraldaja ja Saue muusikakooli viiuliõpetaja Juta Ross

 

Eesti sümfooniaorkestrite liidu üldkogu valis jaanuaris järgnevaks kolmeks aastaks uue juhatuse. Uued liikmed on Tartu ülikooli sümfooniaorkestri orkestrant Lehti Saag, Harjumaa keelpilliorkestri korraldaja ja Saue muusikakooli viiuliõpetaja Juta Ross ning Pärnu muusikakooli keelpilliorkestri dirigent Edmar Tuul. Juhatuses jätkavad Nõmme muusikakooli sümfooniaorkestri, Põlva muusikakooli keelpilliorkestri ja Viljandi noorte sümfooniaorkestri dirigent Riivo Jõgi ning Viimsi muusikakooli, Kuusalu kunstide kooli ja Tallinna muusikakooli orkestri dirigent Ott Kask.

 

Eesti sümfooniaorkestrite liit esindab 28 tegutsevat noorte sümfoonia- ja keelpilliorkestrit. Liidu peamine eesmärk on noorteorkestrite festivalide ja kontsertide korraldamine ning nende tegevusele kaasa aitamine, samuti orkestripillide õppe propageerimine ja sümfooniaorkestrite esinemise korraldamine laulupeol.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload