top of page

Konkursitulemused

3.–7. oktoobrini toimus Portugalis Fundaos III Beira rahvusvaheline koorifestival ja -konkurss, kus naiskoor Carmina dirigent Margit Võsa juhatusel pälvis nii naiskooride kui folkloorikategoorias hõbediplomi. Muusikasündmusest said osa 8 riigi 18 koori.

*

Elleri tütarlastekoor saavutas Lätis toimunud rahvusvahelisel koorikonkursil “International Baltic Sea Choir Competition” III koha. Dirigent Külli Lokko sõnul oli tegemist koori seni kõige raskema konkursiga ja nad on väga õnnelikud, et kõige nooremate osalejatena saavutati sellises konkurentsis kolmas koht. Kokku saadi 93 punkti ja teisest kohast jäi neid lahutama kõigest 0,16 punkti.

Elleri tütarlastekoor. FOTO WWW.TMK.EE

Elleri tütarlastekoor. FOTO WWW.TMK.EE

*

TMKK klaveriõpilased osalesid Brooklyn Music Teachers’ Guild’i konkursil. Alexandra Galushkina pälvis nooremas vanuserühma A-kategoorias III koha, Viola Asoskova keskmises vanuserühmas B-kategoorias I koha. Nende õpetaja on Jekaterina Rostovtseva.

9 views
bottom of page