top of page

Eesti festival Jaapanis

2.–16. oktoobrini toimus Jaapanis Eesti festival, mille peamine eesmärk oli tutvustada Eesti folkmuusikat ja disainerloomingut ning leida ja luua jätkusuutlikke koostöösidemeid. Festivaliga tähistati Eesti vabariigi 100. aastapäeva. Muusikutest olid projektiga seotud Mari Kalkun, Tuulikki Bartosik ja Trad.Attack! Kontsert, kus esinesid nii Trad.Attack! kui Mari Kalkun, oli välja müüdud. Festivali programm hõlmab ka Eesti disainerite Merle Suurkase, Liisa Kallami (Emma Leppermanni stuudio), Mare Kelpmani, Stella Soomlaisi, Anneli Tammiku ja Kairi Lentsiuse loomingu tutvustamist. Sündmused toimuvad Tokyos, Kobes, Nagoyas, Sapporos ja Shimane, Mie, Nagano, Okinawa ning Oita prefektuurides. Festivali kajastas ka Eesti Televisioon.

Mari Kalkun esinemas Jaapanis.

Mari Kalkun esinemas Jaapanis.

4 views
bottom of page