top of page

Madis Metsamart

Eesti Kultuurkapitali aastapreemia mitmekülgse ja kõrgetasemelise esinemise eest nii solisti, ansamblipartneri kui ka orkestrandina.

“Hea löökpillimängija on musikaalne, avatud mõtlemsega – kohanemisvõimeline. Tal peaks olema hea rütmitunne ja ta peaks olema koostööaldis – see läheb ka musikaalsuse alla, et kuulata, mis ümberringi toimub. Mis on laval kõige tähtsam? Koostöötahe. Musikaalsus. Mõlemad on väga tähtsad. Kui ma tunnen, et me teeme laval koos ühiselt asja ja sellest sünib mingi uus kvaliteet. Teineteise kuulamine, jälgimine. Kui inimene on ka ise piisavalt ette valmistunud ja piisavalt “kohal”, et midagi ilusat teha, siis on kõik väga hästi.”

Klassikaraadio 1.III 2018 “Delta”

Marge-Ly Rookääru intervjuust

FOTO RENE JAKOBSON

41 views
bottom of page