top of page

Ilmub Maarja Nuudi ja Hendrik Kaljujärve album

Eelmisel aastal Eesti parimaks naisartistiks valitud laulja, viiuldaja ja jutuvestja Maarja Nuut ning auhinnatud teatrilavastuste helilooja ning etenduskunstnik Hendrik Kaljujärv avaldavad 5. oktoobril oma esimese ühise albumi “Muunduja”. Album ilmub digitaalselt, vinüülplaadil ning CD-l. Albumi annab välja FatCat Recordsi alla kuuluv Suurbritannia plaadifirma 130701. FatCat Records tegutseb 1980-ndate lõpust paljudel skeenedel – post rock, indie, minimal techno, noise jm, olles avaldanud näiteks Sigur Rósi, Animal Collective’i jt loomingut. Maarja ja Hendrik tähistavad ühtlasi oma kaheaastase koostöö vilju pika kontserdituuriga, mis viib neid nii Euroopa suurlinnade kontserdisaalidesse kui ka klubidesse, vahepalana saab kahel oktoobriõhtul Prantsusmaal kuulda uue albumi muusikat Ülo Kriguli seades Normandia kammerorkestri ja duo esituses.

13 views
bottom of page