Rocca al Mare kooli “Jevgeni Onegin”

02/07/2018

Stseen lavastusest. FOTO KRISTJAN PÄRT

 

Mai keskel etendasid Rocca al Mare kooli õpilased Tšaikovski ooperit “Jevgeni Onegin”. Ooperilavastuse idee sündis aasta varem, kui kirjandusõpetaja Toivo Lind andis õpilastele ülesande Puškini poeemi mingil moel illustreerida. Kuna koolis oli varemgi väiksemaid lavastusi tehtud, tekkis muusikaõpetaja Hanna Renteril idee tuua ettekandele terve Tšaikovski ooper. Etenduse lavastas Hanna Renter, koreograaf oli Piret Hinrikus-Sage. Peaaegu kõik lavastuses osalenud noored olid Hanna Renteri Rocca al Mare kooli muusikakooli lauluõpilased, neid saatis klaveril Ralf Taal. Kahte peaosa laulsid Birke Elisabeth Jakobson ja Taaniel Tsopp. Anti kaks kaasõpilastele mõeldud ja kaks avalikku etendust.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload