RO Estonia Vilniuses

02/07/2018

 Beebikontsert Vilniuses.

 

15.–17. maini andis RO Estonia külalisetendusi Vilniuses Leedu rahvuslikus ooperi- ja balletiteatris. Vello Pähna dirigeerimisel tulid ettekandele Wagneri ooper “Tannhäuser” ja Tubina ballett “Kratt”, Kaspar Mänd juhatas Meckleri ja Ochoa balletti “Tramm nimega Iha”. Vilniuse publikule külakostiks viidud “Tannhäuser” lõppes püsti seisva publiku tormilise aplausiga, sama sooja vastuvõtu sai ka Tubina ballett. Ühtlasi anti heategevuslik kontsert kõige pisematele lastele; nn beebikontserdil osales üle 80 lapse.

 

Juunis oli Vilniuse teater vastukülaskäigul Tallinnas. Eesti publik sai kuulata-vaadata Verdi ooperit “Don Carlo”, Kuprevičiuse balletti “Čiurlionis” ja Prokofjevi balletti “Romeo ja Julia”.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload