Mart Saare nimeline klaverikonkurss Suure-Jaanis

02/07/2018

Tähe-Lee Liiv

 

Suure-Jaani muusikafestivaliga seotud konkursside sarjas läksid seekord võistlustulle pianistid. Konkurss toimus 18.–19. juunil Kondase maja saalis. Žüriis olid Aleksei Vassiljev (Peterburi konservatooriumi rektor), Kadri Leivategija (EML, Elleri kool), Age Juurikas (EMTA) ja Martti Raide (TMKK). 

Tulemused

 

Noorem rühm:

I koht Sofia Khvichia, I koht Tähe-Lee Liiv, II koht Grete Eliise Kask, III koht Uljana Lvova. Diplom Madis Aasalo. Eripreemia Mart Saare teose esitamise eest – Tähe-Lee Liiv, Põhja-Sakala valla eripreemia – Uljana Lvova

 

 

Vanem rühm:

II koht Kenny Salazar, III koht Matleena Lauha. Põhja-Sakala valla eripreemia – Kenny Salazar.

 

SILDID

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload