top of page

Sony plaadifirma värske staar Hauschka

Sony Classical sõlmis pikaajalise lepingu saksa päritolu pianisti ja helilooja Volker Bertelmanniga, keda tuntakse peamiselt lavanimega Hauschka. Esimesena, eeldatavasti juba 2019. aastal, jõuavad plaatidele sooloklaveriteosed.

Hauschka on üks tuntumaid prepareeritud klaveri muusika loojaid ja esitajaid. Tema kõlamaailma tunnus on tihti ebatavaliste prepareerimismaterjalide ja vahendite kasutamine. Hauschka on kirjutanud muusikat ka filmidele. Sony Classicali esindaja ütles pärast lepingu allkirjastamist, et Hauschka on oma muusikalise keelega üks innovatiivseimaid ja huvipakkuvamaid kaasaegseid klassikalisi heliloojaid ning et plaadifirma ootab suure põnevusega juba plaanitud ning ka veel planeerimisjärgus ootavate projektide realiseerumist.

4 views
bottom of page