top of page

SA Eesti Filharmoonia Kammerkoori juhina jätkab Esper Linnamägi

SA Eesti Filharmoonia Kammerkoori juhatuse liikmeks valiti tagasi Esper Linnamägi, kes on töötanud selle kollektiivi juhina alates 2011. aastast. Konkursil osales viis inimest, neist lõppvooru jõudis kaks kandidaati. “Esper Linnamägi visioon oli tugev ning tema senised saavutused eesmärkide elluviimisel ei jätnud kahtlust, et tema juhtimisel püsib EFK nii loominguliselt kui ka organisatsiooniliselt tipus ka järgmised aastad,” kommenteeris komisjoni juhtinud Ilona Leib. Linnamägi sõnul on EFK kui klassikalise muusika professionaalse tippkollektiivi põhieesmärk hoida avatud ja loomingulist tööõhkkonda, väärtustada koostööd partneritega nii Eestis kui ka välismaal ning püüelda üha uute kunstiliste ja elamust pakkuvate eesmärkide suunas. Linnamägi on olnud aastaid EFK laulja, seejärel produtsent ning alates 2011. aastast kollektiivi juht. Ta on lõpetanud lauluerialal (BA) ja kultuurikorralduse erialal (MA) Eesti muusika- ja teatriakadeemia ning täiendanud end kultuurimänedžeride kursusel DeVos instituudis Kennedy keskuses ja Marylandi ülikoolis Washingtonis.

bottom of page