Henn Rebane 16 Raimond Valgre laulu akordionile

01/01/2018

 

 

MTÜ Mesipuu, 2017

 

Noodiga on kaasas ka heliplaat lugude esitustega. Sisukord: “Muinaslugu muusikas”, “Saaremaa valss”, “Helmi”, “Ma loodan, et saan sellest üle”, “Peagi saabun tagasi su juurde”, “Sinilind”, “Aegviidu valss”, “Mul meeles veel”, “Narva valss”, “Pärnu ballaad”, “On kevad tulnud taas”, “Pühapäev Kadriorus”, “Tartu marss”, “Erika”, “Suudle mind”, “Viljandi serenaad”.

 

Henn Rebane: “Idee Valgret akordionile seada mõlkus meeles aastakümneid, kuid tõeline arusaam, kuidas seda teha, tuli kaks aastat tagasi ja asusin kirjutama. Kuna olen aastate vältel akordioniga peaaegu kokku kasvanud ning tunnen pilli võimalusi, kasutasin erinevates lugudes põnevaid eri ajastute muusikalisi ja tehnilisi võtteid.”

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload