top of page

Selgusid “Klassikatähtede” finalistid

Selgusid “Klassikatähtede” uue võistlushooaja finalistid. Eelvooru valiti 25 kandidaadist 15 muusikut. Finaali ehk telesaatesse pääsesid Kaspar-Oskar Kramp (tromboon, TMKK), Ingely Laiv (oboe, Karlsruhe muusikakõrgkool), Kristin Müürsepp (flööt, Leipzigi Mendelssohni-nimeline muusika- ja teatrikõrgkool), Arko Narits (klaver, TMKK), Tanel-Eiko Novikov (löökpillid, TMKK), Johannes Põlda (viiul, Sibeliuse akadeemia), Sven-Sander Šestakov (klaver, EMTA) ja Linda-Anette Verte (viiul, Sibeliuse akadeemia). Uus “Klassikatähtede” hooaeg algab 23. veebruaril. Konkursi varasemad võitjad on Marcel Johannes Kits (tšello, 2013), Katariina Maria Kits (viiul, 2014) ja Sten Heinoja (klaver, 2016). Saate formaadi autorid on Timo Steiner ja Helen Valkna. Eelvooru žüriis olid Ivari Ilja, Juhan Tralla ja Timo Steiner.

8 views
bottom of page