Marten Mõru noore muusiku stipendium

01/01/2018

 

9. detsembril asutasid Marten Mõru perekond ja MTÜ Elleri loomekeskus Marteni noore muusiku stipendiumi fondi. Marten Mõru oli Elleri koolis õppinud, kuid möödunud suvel õnnetuse läbi lahkunud andekas noor pianist. Fondi eesmärk on varakult avastada, märgata ning õpingutes toetada muusikaliselt andekat noort. Stipendiume määratakse Elleri loomekeskuse juhatuse otsusega kaks korda aastas. Stipendiumi taotlemise tingimusi vt Elleri loomekeskuse ja/või Elleri kooli kodulehelt. Fondi võivad teha annetusi kõik füüsilised ja juriidilised isikud, tehes ülekande: MTÜ Elleri Loomekeskus EE072200221068260959, Swedbank, selgitusse märkida annetaja nimi, isikukood või firmal registrikood.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Loe ka neid

Please reload