“Eesti kõla”

30. XI – 3. XII toimus Tallinna muusikakeskkoolis VI vabariiklik noorte pianistide konkurss “Eesti kõla”. Võistluse žüriis olid Rebekka Angervo (Soome), Vaida Kirvelyte (Leedu) ja Piret Rips-Laul (Eesti).

TULEMUSED

I vanuserühm I koht – Leo Fišel (Elleri kool, õp A. Hinn), Ustinia Orlova (Narva MK, õp T. Gontšarova); II – koht Maria Maškova (Narva MK, õp T. Gontšarova), Sofia Tsõmbal (Ahtme KK, õp S. Kekiševa); III koht – Ingmar Poll (õp K. Ratassepp); diplomid – Maria Beljavskaja (Pärnu KM, õp J. Potštar), Meele Kelder (Orissaare MK, õp K. Levit), Anna Lyablina (Sillamäe MK, õp S. Rosseva), Dana Nikulina (Pärnu MK, õp R. Marksalu), Karolina Sergejeva (Ahtme KK, õp N. Petropavlova).

II A vanuserühm I koht – Mikk Mälgand (TMKK, õp M. Raide), Maria Helena Saar (TMKK, õp M. Raide); II koht – Jekaterina Martšenko (Sillamäe MK, õp I. Anikina), Kristina Polov (TMKK, õp. K. Ratassepp); III koht – Armin Ruul (Elleri kool, õp A. Hinn); diplomid ja eripreemiad – Polina Zelinskaja (Tallinna MK, õp I. Truškina), Grete Allas (TMKK, õp K. Ratassepp), Mikk Mälgand.

II B vanuserühm I koht – Kasper Joel Nõgene (Tallinna MK, õp M. Roovik), Emanuel Teppo (Keila MK, õp E. Teppo); II koht – Elise Einama (Lasnamäe MK, õp T Vurma), Nikita Nesterov (Lasnamäe MK, õp S. Nesterova); III koht – Angelina Kasepalu (Kullo, õp L. Denissova), Sander Tilk (Nõmme MK, õp E. Pung); diplomid ja eripreemiad – Marek Blinnikov (Jõgeva MK, õp J. Golub, K. Leivategija), Teele Siim (Tartu I MK, õp J. Golub), Elea Adele Helena Vihalem (Tallinna MK, õp M. Roovik), Emanuel Teppo, Kasper Joel Nõgene.

III A vanuserühm I koht – Jana Potštarjova (TMKK, õp M. Jürisson); II koht – Lilian Hindrikson (Põlva MK, õp R. Urb, K. Leivategija); III koht – Carita Irjas (TMKK, õp M. Raide); diplomid ja eripreemiad – Hanna-Liis Aunver (Keila MK, õp E. Teppo), Jana Potštarjova.

III B vanuserühm I koht – Madis Sikk (Tallinna MK, õp R. Maandi); II koht – Helina Kukk (Keila MK, õp D. Gromova); III koht – Svetlana Sankova (Narva MK, õp G. Dotsenko); diplomid ja eripreemiad – Triin Mihkelson (T.-M. Laulu klaveristuudio, õp T.-M. Laul), Karl Joosep Onoper (Tallinna MK, õp M. Roovik), Madis Sikk, Helina Kukk.

IV A vanuserühm I koht – Pipi Õun (TMKK, õp M. Jürisson); II koht – Kadri Liis Laas (Elleri kool, õp R. Ernstson); III koht – Sander Erik Ilves (TMKK, õp M. Raide); diplomid ja eripreemiad – Ksenia Gretšiškina (Tallinna MK, õp I. Truškina), Roberta Uusmaa (TMKK, õp K. Ratassepp), Pipi Õun.

IV B vanuserühm

I koht – Darja Kisseljova (Tallinna MK, õp M. Sinkel); II koht – Anna-Maria Randväli (Nõmme MK, õp H. Kuuskmann); III koht – Valerija Platonova (Narva MK, õp L. Homjakova); diplomid ja eripreemiad – Anita Koševaja (Lasnamäe MK, õp T. Vurma), Jakob Eduard Laul (VHK MK, õp M. Pakri), Sofi Kamilla Lõssenko (Tabasalu MK, õp U. Väljaots, Ü. Sisa), Valerija Platonova, Darja Kisseljova.

V A vanuserühm II koht – Grete Eliise Kask (TMKK, õp M. Raide); III koht – Uljana Prosvetova (Narva MK, õp L. Jarovaja); eripreemiad – Uljana Prosvetova, Grete Eliise Kask.

V B vanuserühm

Diplom ja eripreemia – Bogdan Seljanko (Kullo, õp V. Khoretskaya).

VI vanuserühm

II koht – Argo Jentson (TMKK, õp A. Juurikas); III koht – Uljana Lvova (Narva MK, õp L. Jarovaja, L. Orgse); diplomid ja eripreemiad – Susanna Liisa Onoper (TMKK, õp I. Floss), Uljana Lvova, Argo Jentson.

38 views