top of page

“Noortebänd 2017”

11. novembril toimus Kultuurikatlas “Noortebänd 2017” finaal, mille võitis duo Rainer Ild, kuhu kuuluvad Rainer Ild ja Sven Seinpere. Võitja paketti kuulus tuhat eurot No Angel Recordsilt EP välja andmiseks, stuudioaeg Roundsound stuudiolt, loovagentuuri Vurr sotsiaalmeedia ja brändingu koolitus ning Nordic Hotel Forumi loomepuhkus. Rainer Ild viis koju ka festivali “Acoussion Live” ja Intsikurmu festivali esinemiskutse.

“Noortebändi” peakorraldaja Märt Truman sõnas, et ürituse tase oli tugevam kui kunagi varem. “Seda aastat iseloomustasid kahtlemata žanriline mitmekesisus ja võistlejate professionaalsus,” lausus ta. “Noortebändi” valiti juba 17. korda. Konkursilt on saanud tuule tiibadesse Ziggy Wild, The Boondocks, Frankie Animal, Sibyl Vane, Andres Kõpper, Karl-Erik Taukar, Grete Paia jt.

Võidukad Rainer Ild ja Sven Seinpere. FOTO STANISLAV MOŠKOV

Võidukad Rainer Ild ja Sven Seinpere. FOTO STANISLAV MOŠKOV

9 views
bottom of page